RAMON FOSSATI GLOWING TRIO

Ramon Fossati, trombó i cargols de mar
Horacio Fumero, contrabaix
David Xirgu, bateria

 

Ramon Fossati presenta un nou repertori original acompanyat de dues rellevants figures del jazz català: el contrabaixista argentí Horacio Fumero i el bateria David Xirgu.

La gran complicitat entre els músics d’aquesta formació ha permès a Ramon Fossati trobar un brillant equilibri entre composició i improvisació, la interacció ideal per a unes noves composicions que transiten pel llenguatge de jazz fins a obrir-nos a una innovadora proposta que incorpora nous tractaments rítmics i tímbrics en un deliciós diàleg a tres bandes.

Ramon Fossati Glowing Trio ha estat presentat al Jamboree Jazz Club de Barcelona, al Festival de Jazz d’Ezcaray, als Festivals de Jazz de Buenos Aires, Córdoba i Rosario (Argentina), al Festival de Jazz de Montevideo (Uruguay) i als clubs de jazz El Perseguidor d’Hamburg i B-flat de Berlín (Alemanya).

Amb aquest nou projecte, Fossati es consolida com un dels trombonistes més personals del nostre país.

 

Una proposta plena de matisos, fixada en les bases d’una pràctica del jazz que defuig l’encotillament acadèmic i s’obre a l’imaginari que procura la llibertat de tot creador. Una excitant aposta que tot just acaba d’aixecar el vol.

Pere Pons, El Punt Avui