JEAN-PIERRE DEROUARD BIG BAND

Jean-Pierre Derouard, considerat un dels millors bateries de swing de la seva generació, va fundar aquesta vibrant i enèrgica Big Band  l’any 2005, en homenatge a una de les millors orquestres de tot els temps: La Big Band de Count Basie.
Ramon Fossati n’és mebre des del seu inici, en tant que trombonista i arranjador de bona part del temes del seu repertori, format pels grans estàndars interpretats per la Big Band de Basie.

17 músics vinguts d’horitzons musicals molt diversos integren la Jean-Pierre Derouard Big Band, una màquina de swing que destaca per la seva força, la seva alegria desbordant i el seu impacte visual.
Molts artistes han estat convidats a participar als seus concerts, plens de l’esperit ‘Basie’, entre ells la cantant China Moses i el seu pianista Raphael Lemonnier, el gran vibrafonista Dany Doriz o un dels trompetistes francesos més reconeguts, François Biensan.

 

Jean-Pierre Derouard, direcció musical, bateria, trompeta
Antoine Delaunay, piano
David Salesse, contrabaix
Ted Scheips, guitarra

TROMPETES
Guy Bodet
Ronald Baker
Pascal Gachet
Gilles Relisieux

TROMBONS
Philippe Desmoulins
Laurent Lair
Ramon Fossati
Vincent Renaudineau

SAXOFONS (d’esquerra a dreta)
David Sauzay, tenor
Eric Breton, tenor
Esais Cid, 1er alto
Raphael Illes, alto
Eric Levrard, baríton

 
www.jeanpierrederouard.com

 

Discografia

DVD - Jean-Pierre Derouard Swing Music          MISTER ARMSTRONG - jean-Pierre Deoruard Swing Band          HUCHETTE STREET PARADE - Jean-Pierre Derouard Swing Band