FIVE IN ORBIT

Ramon Fossati, trombó i cargols de mar
Olivier Brandily, saxo alt, flautes i clarinet baix
Laurent Bronner, piano i piano semi-preparat
Nicolas Rageau, contrabaix
Luc Isenmann, bateria

 

Five in Orbit neix l’any 2003, reunint les personalitats musicals de Ramon Fossati, Laurent Bronner i Olivier Brandily en un projecte col·lectiu que engloba tots els llenguatges del jazz. Juntament amb Nicolas Rageau i Luc Isenmann, ens ofereixen una música única, lluminosa i comunicativa. Els Five in Orbit han begut de les fonts del jazz, destil·len vitalitat, energia i una especial capacitat per gaudir amb la música.

Després de llançar el seu primer treball discogràfic, Five in Orbit (Quadrant Records – 2006), el 2009 Fresh Sound New Talent, un dels segells més importants d’Europa, produeix el seu segon àlbum, FrEaKs.

Constituït principalment per composicions originals que ultrapassen els marcs estilístics i afirmen la personalitat del grup, el disc mostra un treball especialment acurat en l’escriptura, les textures sonores i els arranjaments, en un “caos” ben organitzat. Sempre a la recerca de nous timbres per enriquir les seves composicions, els Five in Orbit juguen també amb el so dels cargols de mar, el piano semi-preparat, les flautes tradicionals, els gongs i els reclams d’ocells.

Giulia Valle i Martí Serra, dues importants figures del panorama musical català, aporten una dosi suplementària d’originalitat a l’enregistrament.

 

www.fiveinorbit.com

 

“Poques vegades una suma d’influències, coneixements i referents ha donat com a fruit una obra tan personal i refrescant.”
Pere Pons, revista “Jaç”

“Un quintet efervescent i expressionista, però en cap cas ancorat en el passat. Es tracta d’una invitació per entrar en trànsit.”
Alex Dutilh, Jazzman – Radio France

“Els seus temes s’han convertit en la banda sonora de la meva vida quotidiana.”
Isabel Coixet

 

Discografia

FIO_portada_Tribulus_RGB           FrEaKs - Five in Orbit          portada-CD_150

Nou disc 2016!

FIO_portada_Tribulus_RGB


Facebook Five in Orbit

Youtube Five in Orbit